Over Jewel body & mind

Jewel is een body & mind studio voor de zelfbewuste vrouw. Waar jij kunt werken aan jouw doelen, voor lichaam en geest.

In de fitnesslessen wordt vooral gebruik gemaakt van weerstandsbanden, fitnessballen en dumbells. We werken vanuit zachtheid en flow; geen kille apparaten of luide muziek. Onze hatha yogalessen zijn lessen op de mat. Met aandacht voor lichaam én geest en veel tips die zijn toe te passen in jouw leven.

Judith:

Als kind voelde ik een diepe connectie met de wereld. Ik voelde de kracht van de natuur en ik was altijd verbonden met energieën om me heen. Op school en in de banen die ik daarna kreeg, miste ik die verbondenheid. Toen ik begon met werken bij een fitnessclub in Panningen voelde ik voor het eerst dat ik wél een connectie kon maken. Ik voelde: ‘dit is mijn pad’ en ik startte een opleiding tot yoga-docent. Hieruit is Jewel body & mind ontstaan.

Mijn missie is:

vrouwen in hun kracht zetten. Wij vrouwen bezitten een intense oerkracht, vooral gebundeld rondom onze buik. We kennen bijvoorbeeld allemaal de term ‘onderbuikgevoel’. Deze intuïtie was vroeger ons kompas en we kunnen hier weer mee in contact komen. Dat begint bij een bewuste houding. Een betere lichaamshouding betekent ook meer zelfvertrouwen en emotionele stabiliteit. Van daar uit werken we verder aan jouw eigen doelen. Daarbij houd ik rekening met specifieke kenmerken van een vrouw, met hormoonbalans en cyclische schommelingen. Ik sta nadrukkelijk niet voor een abrupte methode met snel resultaat, maar we implementeren samen een bewuste en fitte levensstijl, die jou op lange termijn vele voordelen biedt.

Wij sporten door!

I.v.m. de maatregelen van het RIVM omtrent de coronacrisis, blijven onze deuren gesloten t/m 9 februari 2021.
Maar wij sporten wél online en buiten. Kijk voor ons aanbod op de site.
En we informeren u via onze social media kanalen én de nieuwsbrief.
Wilt u meer informatie? Mail naar info@jewelbodymind.nl